Stichting Job buddy      

Job Buddy is ontstaan door een initiatief vanuit Stimulanszz. Wij verzorgen de coördinatie en de trainingen.

Met Stichting Job Buddy helpen we gezamenlijk werkzoekenden sneller aan een baan. Solliciteren, ofwel zoeken naar een baan is een eenzaam proces. Een buddy koppelen aan een werkzoekende zorgt voor stimulans, reflectie en zelfontwikkeling. Zo staat de werkzoekende er niet alleen voor, maar wordt gestimuleerd en behaalt daardoor eerder resultaat.

De werkzoekende bezoekt  vier sollicitatietrainingen. De buddy’s volgen een  buddy-training waarin zij coachings- vaardigheden krijgen aangereikt. Daarnaast organiseren we Iedere maand Job@Park waar de werkzoekenden en de buddy’s elkaar ontmoeten en informeel de contacten onderhouden. Tijdens de borrel kunnen ervaringen worden uitgewisseld. Het sociale element en netwerken is een belangrijk onderdeel van deze bijeenkomst.

De kosten die worden gemaakt worden betaald vanuit sponsoring. Lokale ondernemers sponsoren Job Buddy, zij doen dit vanuit het maatschappelijk verantwoord ondernemen en het ondersteunen van een lokaal initiatief waar zij achter staan. Desgewenst kan er een koppeling plaats vinden tussen de werkzoekende en een vacature die bij de ondernemer ontstaat.

Beeldmateriaal kun je zien op YouTube   

Voor meer informatie: http://www.jobbuddy.org/


 

Leuk vinden

 

 

Opbellen
E-mail