CMI gecertificeerd Register Loopbaanprofessional

            

Stimulanszz werkt samen www.designersupport.nl  en www.adobesupport.nl

Deze platforms zijn gelanceerd omdat de vraag naar workshops, trainingen en opleidingen in digitaal vormgeven de afgelopen jaren groter is geworden. Designersupport richt zich op de mode-industrie en Adobesupport op de grafische industrie. 

De cursussen grafisch vormgeven worden uitgevoerd met Adobe. De trainingen worden gegeven aan modeontwerpers, Graphics designers, DTP-ers en marketing medewerkers in de mode-industrie.

De docenten en beheerders van deze platformen hebben gemerkt dat regelmatig loopbaanvragen leven bij professionals die zich (willen) richten op de fashion markt. Vandaar onze samenwerking.

Het is niet altijd eenvoudig om voet aan de grond te krijgen in de modewereld. Ga je als zelfstandige aan de slag of ga je liever bij een werkgever in dienst? Vacatures zijn moeilijk te vinden en als je die wel vindt moet je er ook nog voor zorgen dat je wordt aangenomen. Zowel als zelfstandige en als werknemer moet je jezelf bewijzen en naam maken. Alleen door beter te presteren dan anderen, unieker te zijn, beter te verkopen en een bekende naam op te bouwen kun je groeien in de modewereld. Wanneer het je lukt om groter te worden dan kun je groeien zover als je wilt. Denk aan een eigen label, eigen winkels, grote shows enzovoorts. 

In samenwerking met designersupport en adobesupport bieden we voor alle professionals in de branche ondersteunende diensten aan

Voor meer informatie kijk je op de pagina's:

Loopbaancoaching voor particulieren

Loopbaancoaching voor uw medewerker


Opbellen
E-mail